Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Для потреб Журавненської громади придбано новий багатофункціональний екскаватор - навантажувач

Дата: 19.06.2023 21:41
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Одним із пріоритетних напрямків діяльності Журавненської селищної ради є підтримка благоустрою громади у належному стані. Також важливим є надання якісних житлово-комунальних послуг населенню нашої громади,

Для вирішення цих завдань виникла потреба у придбанні  сучасної, спеціалізованої техніки.

Відтак, з місцевого бюджету виділено кошти на поповнення статутного фонду комунального підприємства «Журавно-водоканалсервіс» для придбання спецтехніки. За підсумками закупівлі, яка відбулася через портал Прозоро придбано екскаватор – навантажувач JCB 3 CXSITEMASTER за 3,876 млн грн.

Екскаватор-навантажувач - це універсальна техніка, яка поєднує в собі функції екскаватора і навантажувача. Завдяки своїй багатофункціональності екскаватори-навантажувачі широко використовуються для різних будівельних і дорожніх робіт, а також у сфері комунального господарства.

Екскаватор-навантажувач використовуватиметься для виконання необхідних робіт у громаді, зокрема у проведенні робіт по благоустрою територій, ремонту доріг, ритті траншей під комунікації, прибиранні доріг від снігу в зимовий період, збиранні сміття. Незамінною придбана новітня техніка стане і під час ліквідації аварій, пов’язаних із водопостачанням та водовідведенням для мешканців.

Новий екскаватор-навантажувач забезпечить збільшення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, сприятиме покращенню стану благоустрою населених пунктів територіальної громади та слугуватиме для створення комфортних умов проживання жителів громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень