A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Вітаємо громаду з радісною новиною – четверте місце серед переможців конкурсу «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області»!

Дата: 29.05.2023 20:22
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Завдяки спільній ініціативі керівництва та молоді нашої громади ініціативна група достойно представила та захистила проєкт створення комунальної установи «Молодіжний центр» Журавненської селищної ради в конкурсі «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області». Серед 24 громад - учасників перемогли 16, де наша громада зайняла 4 місце. Результат неймовірний завдяки злагодженій спільній роботі усіх впевнених у досягненні цілі - запуску та облаштуванні молодіжного центру в громаді.

Основною умовою участі в конкурсі було створення у формі комунальної власності установи чи закладу «Молодіжний центр» або реорганізація будь-якого існуючого комунального закладу. Такі перетворення у громадах мали бути закріплені відповідними рішеннями депутатських сесій. Так, 18 травня, на засіданні чергової 24 сесії 8 скликання Журавненської селищної ради депутатський корпус одноголосно підтримав проєкт рішення «Про створення комунальної установи «Молодіжний центр» Журавненської селищної ради Львівської області.

23 травня ініціативна група на чолі з Анною Михайлюк достойно представила на відкритому захисті конкурсних пропозицій план діяльності КУ «Молодіжний центр» Журавненської селищної ради, стратегію розвитку установи та візуалізацію приміщення, в якому функціонуватиме молодіжний центр.

Щиро дякуємо ініціативній групі, зокрема Анні Михайлюк, Андріані Малик, голові селищної ради Василю Вітру та керівництву селищної ради, відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради, депутатському складу, а особливо Марії Кахній, та Іванні Феденьків, головному спеціалісту з розвитку грантової діяльності, інвестицій, які доклали максимум зусиль від ідеї до втілення перших кроків на шляху створення такого необхідного в громаді осередку для молоді.

Дякуємо Львівському обласному молодіжному центру, Управлінню молоді та спорту Львівської ОДА, UNICEF Ukraine, Платформі Ініціатив "Теплиця" та уряду Німеччини за надану можливість та розвиток молоді Львівщини.

Кошти в рамках проєкту будуть спрямовані на облаштування приміщення молодіжного центру - щоб це був комфортний, сучасний, зручний простір, де молодь зможе цікаво та якісно проводити час та генерувати та втілювати ідеї для розвитку громади.

Вітаємо усіх нас та з нетерпінням очікуємо успішної реалізації даного проєкту!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень