A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Дитинства мить незабутня!

Дата: 06.06.2023 22:40
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Дитинства мить незабутня! – під таким гаслом розпочалася святкова програма для дітей Журавненської громади з нагоди Дня захисту дітей. 

   Цього року свято мало гіркий присмак. Адже більше як рік в Україні триває війна. І саме діти наразі потребують особливої уваги та захисту, оскільки вони чи не найбільше страждають під час збройних конфліктів. Хоча відповідно до норм міжнародного гуманітарного права діти, як частина цивільного населення під час війни мають бути захищені від будь-яких заходів, що можуть завдати фізичних страждань або призвести до знищення.  

 У неділю за сприяння голови Журавненської селищної ради Василя Вітра та підтримки меценатів: Козак С.В., Кісіль М.І., Ленцик Р.З., Гнидка М.Р., Демків В.М., Петришин О.О., Галяс Т.Г., Якимишин С.М., Романкевич Л.П., Лісевич В.Б., Гризак В.В., Кулик Я.В., Пущак М.З., Службою у справах дітей Журавненської селищної ради та КУ ЦНСП Журавненської селищної ради організували дітям свято, аби нагадати всім, що дитинство має бути безпечним і мирним!

 Дитяче свято розпочалося вітальним словом селищного голови Василя Вітра та святковим концертом. У програмі святкування діти приймали участь у конкурсах, розвагах, атракціонах.   

 На декілька годин діти і дорослі змогли поринути у дитинство – мирне, щасливе, безтурботне…

Нехай цей День захисту дітей стане останнім, коли ми вимушені говорити про війну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень