Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Нові можливості грантової підтримки

Дата: 06.06.2023 18:12
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

В кінці травня Кабінет Міністрів України затвердив зміни до постанови від 21.06.2022 №738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», згідно яких розширено перелік плодово-ягідних культур для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, визначено умови при яких не розглядаються заявки на гранти, а також визначено перелік нормативних документів для підтвердження створення нових робочих місць.

Так до переліку культур Кабмін включив мигдаль та шипшину. Для мигдалю розроблений окремий перелік областей, у яких передбачають проводити посадки.

Отримавши грант, підприємство бере на себе зобов’язання зі створення нових робочих місць, що має підтверджуватися копією поданого до органів ДПС податковим розрахунком сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків — фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за останні звітні періоди.

Більш детально з умовами програми можна ознайомитись за посиланням https://griml.com/JQE2c

Грантовою підтримкою для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства вже скористались 8 аграріїв Львівщини на суму 43,2 млн. грн. На початок червня профінансовано проекти на суму 25,3 млн. грн.

«Грантова підтримка аграріїв допомагає забезпечити продовольчу безпеку країни та створити нові робочі місця, які так потрібні в сьогоднішніх реаліях», - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Tetiana Hetman

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень