A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

На Львівщині стартувала обласна програма відшкодування 50% вартості сертифікованого насіння

Дата: 01.06.2023 22:19
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

На Львівщині розпочалась обласна програма, що відшкодовує 50% вартості сертифікованого насіння. Ця програма входить до Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки.

Прийом документів триватиме до 15 червня у Департаменті агропромислового розвитку Львівської ОВА.

«Цей напрям підтримки вже другий рік користується великим попитом. Торік програмою скористались 28 аграріїв, що займаються переважно нішевими сегментами виробництва. Додатково до переліку культур, насіння яких відшкодовується, у поточному році додали цукрову кукурудзу. В цілому на цей напрям виділили 1,2 млн. гривень», - говорить директорка департаменту Тетяна Гетьман.

Відшкодуванню підлягає вартість сертифікованого насіння різних культур, таких як гречка, просо, олійний льон, квасоля, горох всіх видів, вика, боби, гірчиця, редька олійна, капуста (білокачанна, броколі, брюсельська, цвітна), столовий буряк, морква, цибуля, гарбузи, кабачки, патисони, баклажани, огірки, помідори, перець (у відкритому грунті) першої репродукції або першого покоління гібриду. Розмір відшкодування становить до 50% вартості, але не більше ніж 50 тис. грн для одного суб’єкта підприємництва.

Детальніше з умовами участі у програмі, переліком документів аграрії можуть ознайомитись за посиланням: http://surl.li/emjbz 

У разі виникнення додаткових питань звертатися за контактним телефоном: (032) 255-50-62, 066-718 09 18.

Львівська ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень