Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Пам'ятаємо наших Героїв

Дата: 24.05.2023 19:44
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

Щорічно 23 травня українці відзначають День Героїв. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.

На території Журавненської громади є багато новітніх героїв, які віддали своє життя за незалежність нашої України у боротьбі з рашистами. Одним із них, був  (і є в наших серцях) Данилишин Василь Богданович, позивний „француз”, який загинув 6 березня 2023 року поблизу населеного пункту Невське (Луганська область) під час виконання своїх військових службових обов'язків. 

Голова Журавненської селищної ради Василь Вітер, заступник селищного голови  Ярослав Ягніщак, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Роман Артемчук, начальник відділу комунальної інфраструктури, ЖКГ, інвестицій Віталій Єременко, староста сіл Любша, Антонівка, Мазурівка Іван Шваничик, 23 травня, в День Героїв, відвідали родину загиблого нашого земляка – Марію та Богдана Данилишиних. Висловили щиру та сердечну вдячність за  відданого сина - сина України, Людину з великим добрим серцем, який пішов добровольцем на війну, поставив захист своєї Батьківщини від окупанта на передній план і віддав своє життя задля нашого мирного життя. Вони запевнили, батьків, що подвиг їхнього сина буде завжди в наших серцях і пам'ять про нього передаватиметься поколінням. Голова селищної ради Василь Вітер наголосив, що батьки, а також дружина нашого Героя завжди можуть розраховувати на його допомогу.

.Слава Героям! Слава Україні!   

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень