Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У День Героїв на Журавненщині вшанували пам'ять загиблих у боротьбі за волю України

Дата: 23.05.2023 22:17
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Сьогодні в Журавненській громаді ми збираємося разом, щоб вшанувати пам'ять наших загиблих Героїв - справжніх захисників нашої землі. Цей день для нас особливий, коли ми згадуємо тих, хто безстрашно стояв на захисті нашої свободи і незалежності.

Кожен з них - це неповторна історія сміливості, самопожертви та відданості своїй Батьківщині. Сьогодні ми висловлюємо нашу вдячність і повагу всім тим, хто не побоявся вступити в нерівний бій, щоб ми могли жити у мирі та безпеці.

Вкладаємо квіти до пам'ятника загиблим Героям, висловлюючи свою скорботу і повагу. Ми згадуємо їхні імена, їхні вчинки та жертви, які несуть велике значення для нашої нації.

Вони поклали своє життя на вівтар свободи і незалежності, захищаючи нас від загроз і ворогів.

Вшановуючи пам'ять загиблих Героїв, ми також не забуваємо про їхні родини та близьких, які втратили своїх улюблених. Ми висловлюємо нашу підтримку і співчуття їм в цей важкий час. 

Цей день також нагадує нам про важливість миру і злагоди. Він закликає нас об'єднатися як громада, незалежно від наших відмінностей, і працювати разом для побудови кращого майбутнього. Ми маємо пам'ятати, що мир - це найцінніше, що ми маємо, і маємо докласти всіх зусиль, щоб його зберегти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень