Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

23 травня - День Героїв України

Дата: 23.05.2023 14:20
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

23 травня - День вшанування Героїв, борців за волю України. Їх іменами твориться історія України – від князів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, українських січових стрільців, вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН до учасників революції Гідності, Героїв Небесної Сотні, учасників АТО, Збройних Сил України.

Велич духу українських вояків є символом незламності, сміливості та самопожертви української нації, прикладом любові до своєї рідної землі, джерелом віри у вільну та незалежну Україну!

Нині українські Захисники і Захисниці, завдяки єдності, згуртованості, мужності і героїзму, женуть рашистську орду з нашої землі. Їх сила, непохитність, самопожертва, відданість і вірність Україні запорука нашої перемоги над московським ворогом і щасливого майбутнього в демократичній та незалежній державі.

Щира вдячність та слава Героям!

Вклоняємось та віддаємо шану Героям, котрі боролися та загинули, захищаючи Україну, віддали найцінніше - життя за нашу свободу, волю, право називатися вільними українцями.... Пам’ятаємо і ніколи не забудемо…  

Слава Україні! Слава ГЕРОЯМ!

Селищний голова   Василь Вітер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень