A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У межах програми TalentA-2023 жінки-фермерки сільської місцевості можуть залучити 220 тисяч гривень

Дата: 19.05.2023 12:30
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Триває прийом заявок на інноваційно освітньо-грантову програму TalentA –2023 для розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок і покращення продовольчої безпеки їхніх громад. Участь у програмі є безкоштовною.

Прийом заявок - до 30 травня включно.

Максимальний бюджет кожної окремої проєктної заявки, що може бути профінансована з коштів гранту програми TalentA-2023 складає 220 000 грн. Якщо бюджет перевищує суму гранту, учасниця має підтвердити наявність та джерела додаткового фінансування понад суму гранту.

Наявність партнерів або інших підтверджених джерел додаткового фінансування проєктів вітається, і вони мають бути зазначені в проєктній заявці. Згідно з програмою, планується підтримати проєкти щонайменше 5 учасниць.

Аби долучитись до Програми TalentA-2023 жінка-фермерка повинна відповідати наступним критеріям:

постійно працює в, і/або є власницею/співвласницею сільськогосподарського виробництва (незалежно від форми власності), яке офіційно зареєстроване й здійснює діяльність в агросекторі не менше одного року;

жінка або сільськогосподарське виробництво, на якому вона працює, є власницею або співвласницею, зареєстровані у населеному пункті України з чисельністю населення не більше 10 000 осіб;

вчасно зареєструвалась для участі в програмі, заповнивши анкету-заявку;

на момент заповнення анкети-заявки має 18 років;

щодо неї не розглядаються справи про адміністративні правопорушення;

не є підозрюваною та/або обвинуваченою у вчиненні кримінального правопорушення;

не має судимості за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку;

не працевлаштована в групі компаній Corteva Agriscience або юридичних особах, що співпрацюють із Corteva Agriscience для надання послуг.

«Програма передбачає дві складові – це проведення навчального онлайн-хабу для жінок-лідерок, що зайняті у сільському господарстві та конкурс на отримання гранту. Однак, можливість у конкурсі проєктів для отримання грантів будуть мати лише ті учасниці-фермерки, які мають ідею для розвитку свого бізнесу та прослухають щонайменше 80% навчальної програми», - наголосила директорка Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Тетяна Гетьман.

Детальніше з умовами освітньо-грантової Програми TalentA-2023 можна ознайомитись за посиланням: https://www.corteva.com.ua/social-responsibility/TalentA/TalentA.html.

Реєструватись на участь в Програмі необхідно за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfwVRcGzCh3.../viewform.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до організаційної команди Програми за електронною адресою: [email protected]


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень