Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Виділено одноразову матеріальну допомогу потребуючим мешканцям громади

Дата: 18.05.2023 15:00
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

15 травня в Журавненській селищній раді відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету потребуючим мешканцям громади під головуванням першого заступника селищного голови Світлани Самсонової.

На розгляд комісії винесли 14 заяв жителів громади щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування, одну заяву жительки громади щодо допомоги на поховання та одну заяву внутрішньо-переміщеної особи, що тимчасово проживає на території громади щодо надання матеріальної допомоги. Також на розгляд комісії надійшов лист КУ «Центр надання соціальних послуг Журавненської селищної ради» щодо виділення грошової допомоги мешканці громади.

Члени комісії, ретельно вивчивши документи, які надали заявники та відповідно до Положення про порядок надання матеріальної грошової допомоги, одноголосно вирішили виділити кошти із бюджету селищної ради для надання одноразової матеріальної допомоги десятьом заявникам, зокрема одному заявнику – на поховання.

Членами комісії прийнято рішення про винесення питання надання матеріальної допомоги сімом жителям громади на розгляд чергового сесійного засідання Журавненської селищної ради.

Так, сьогодні, 18 травня, на пленарному засіданні 24 сесії Журавненської селищної ради VIII скликання одноголосним рішенням депутатів надано одноразову матеріальну допомогу тринадцятьом мешканцям громади відповідно до поданих заяв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень