Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Урочисте відкриття футбольної першості Стрийського району в с. Подорожнє

Дата: 15.05.2023 21:43
Кількість переглядів: 1262

Фото без опису

У Журавненській селищній територіальній громаді 14 травня відбулося відкриття футбольного сезону першості Стрийського району з футболу серед дорослих команд.

У с. Подорожнє змагалися команди сіл Подорожнє - Сидорівка  Журавненської громади та села Завадів Стрийської громади.

Селищний голова Василь ВІТЕР привітав присутніх та побажав успішної гри в ім’я Перемоги та мирного майбутнього. Також теплі та щирі слова вітань, вдячності та шани в цей день, День матері, від голови громади лунали на адресу усіх матерів, які виплекали, виховали Героїв та Героїнь, котрі сьогодні стали на захист рідної України. Божого благословення, здоров’я, наснаги, сил, душевного спокою, миру, тепла та затишку кожній Мамі! Нехай якнайшвидше повертаються дочки та сини живими та здоровими з Перемогою до рідної домівки.

Перед початком змагань голова громади Василь ВІТЕР нагородив футбольну команду села Подорожнє - Володимирці кубком, медалями, грамотою за призове ІІ місце в першості з футболу Журавненської громади в 2022 році.

Також індивідуальні призи селищний голова вручив представникам команди села Подорожнє, які були визнані найкращими в окремих номінаціях: кращий воротар турніру - Ватилик Богдан, найстарший гравець турніру – Богдан Федорчак, кращий суддя турніру -  Василь Стасів.

Гра була запальною та цікавою.

Перемогу здобула команда гостей села Завадів з рахунком 2:1.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень