Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У Чертіжі відкрили дитячий майданчик і провели ремонт у бібліотеці

Дата: 12.05.2023 11:57
Кількість переглядів: 918

Фото без опису

Нещодавно у селі Чертіж відбулося урочисте відкриття і освячення дитячого майданчика та відремонтованого приміщення бібліотеки. Провів освячення парох місцевої церкви о.Михайло.

На святковий захід прибули голова громади Василь Вітер, старости, керівник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Роман Артемчук, представники компанії «Гудвеллі Україна».

Мешканці села та гості, які прийшли на відкриття мали змогу оглянути оновлене приміщення бібліотеки, де тепер буде затишно і приємно проводити час, адже, за словами старости села Надії Шепи, бібліотека донині залишається місцем, куди сходяться жителі.  Не лише за книжками, а й поспілкуватися, дізнатися новини.

Радіють мешканці села, а особливо молоді сім’ї з маленькими дітками і відкриттю дитячого майданчика, адже маленькі жителі села отримали місце для веселого та активного відпочинку.  Тепер новий майданчик став окрасою села і втіхою для малечі.

Щира дяка за це компанії «Гудвеллі Україна», яка заспонсорувала  60 тис. грн на придбання і встановлення дитячого майданчика. Компанія не вперше допомагає коштами та долучається до вирішення проблем в селах Чертіж, Тернавка, Дубравка.

Дякувала староста пані Надія і голові громади Василю Вітру, який знає потреби сіл та завжди помагає чим може. Так, на ремонтні роботи  за кошти селищного бюджету було придбано будівельні матеріали. Спільні зусилля, матеріальна допомога, бажання та запал, наполегливість – і все задумане втілили в реальність.

Василь Вітер привітав жителів села з такою радісною подією та  подякував в першу чергу нашим Захисникам та Захисницям, які сьогодні на передовій захищають нас від російського агресора, завдяки їх героїзму та мужності ми можемо почувати себе в безпеці. А діткам побажав рости здоровими, щасливими, сильними, спритними та енергійними на радість люблячим батькам та всій громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень