A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Вшанування 100- річного ювілею!

Дата: 25.04.2023 16:03
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Сьогодні, 25 квітня, поважний 100-літній ювілей святкує жителька нашої територіальної громади Маман Ганна Федорівна, яка мешкає в  селі Володимирці.  

Володимирці - рідне оело ювілярки. Тут вона народилася 25 квітня 1923 року, тут проживає і сьогодні.

До світлої оселі довгожительки, щоб особисто привітати з ювілейним Днем народження, вручити подарунки та побажати усіляких гараздів, завітали голова Журавненської селищної ради Василь Вітер, перший заступник голови селищної ради Світлана Самсонова, секретар селищної ради Ярослав Башта, депутат села Володимирці Василь Ємець, староста села Володимирці Ольга Затварніцька, директор школи с.Володимирці Петро Кунда та завідувачка садочком с.Володимирці Марія Кунда.

Не кожному випадає нагода прожити таке довге життя. Віра в Бога, щира молитва про захист та підтримку допомогли Ганні Федорівні подолати життєві труднощі та негаразди. А ще секретом довголіття ювілярки є наполеглива праця. Все своє життя працювала - завідуючою садочком с.Володимирці, директором в домі «Просвіта», викладачем  в школі с.Володимирці, ланковою в колгоспі «Україна». В 1980 році вийшла на пенсію. Понад 40 років керувала церковним хором в с. Володимирці.

Ганна Федорівна народила та виховала в шлюбі з чоловіком двоє дітей, дала медичну освіту дочкам, обидві працювали лікарями. Дочка Галина сьогодні доглядає маму.

Щирі побажання Божої опіки, міцного здоров’я, бадьорості духу, добра та наснаги, злагоди, добробуту, любові близьких людей, родинного тепла і поваги звучали від голови громади Василя Вітра, а також тверде переконання, що в міцному духовному та фізичному стані пані Ганна святкуватиме нашу перемогу та мир. Усі присутні приєднались до вітань та висловили ювілярці слова вдячності і шани.

Велика подяка Ганні Федорівні за теплий, затишний прийом, за святковий стіл, який допомогла накрити матері дочка Галина.

 Божого благословення на довгі роки життя!

З ювілеєм!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень