A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Діалогова зустріч у громаді щодо створення Молодіжного центру

Дата: 03.05.2023 15:20
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

У понеділок, 1 травня 2023 року, в КУ «Центр культури і дозвілля» Журавненської селищної ради відбулася друга ділова зустріч на тему: «Створення Молодіжного центру на території Журавненської ТГ».

Під час зустрічі молодь громади разом з представниками органів місцевої влади мали можливість поділитися проблемами в громаді, які їх турбують та висловити свої думки щодо намірів, цілей, ідей в питанні створення Молодіжного центру. 

Робота в групах якнайкраще мотивувала нетипово мислити та не боятись висловлювати свої думки, побажання. Вчилися знаходити точки дотику та компроміси.

Представники відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради, старости та головний спеціаліст з питань розвитку  економіки та грантової діяльності відділу комунальної інфраструктури, ЖКГ, інвестицій селищної ради Іванна Феденьків круто «влились» в компанію молоді під час обговорення та висловлювання намірів щодо створення Молодіжної платформи. Учасники заходу підготували особисті завдання «чим я можу долучитися до створення Молодіжного центру», адже кожен зацікавлений у вдалому старті створення Молодіжного центру.

Дивлячись у майбутнє, покладаємо надію на молодь нашої громади. Розпочинаємо нову сторінку історії громади: налагоджуємо комунікацію між усіма поколіннями, дослухаємося до всіх думок, спільно знаходимо креативні рішення важливих проблем.

Захід відбувся в рамках проєкту «Лабораторії творчого діалогу в громадах» та Спілки «Громадські ініціативи України» за підтримки «U-LEAD з Європою». Ведуча-фасилітатор п.Оксана Чабан.

Не залишаймося байдужими, будьмо активними та самостійно творімо добробут Журавненської громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень