Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Нарада - зустріч керівництва Журавненської громади з представниками групи Басейнового управління водних ресурсів річки Західного Бугу та Сяну щодо заходів вирішення надзвичайної ситуації в с.Мельнич

Дата: 04.05.2023 10:22
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

03.05.2023 року відбулася зустріч - нарада керівництва Журавненської селищної ради, а саме першого заступника селищного голови Світлани Самсонової та заступника селищного голови Ярослава Ягніщака, в.о. старости сіл Мельнич, Буянів, Лютинка Петра Камінського з представниками проєктної групи Басейнового управління водних ресурсів річки Західного Бугу та Сяну в складі головного інженера проєкту Шеін Володимира Івановича, начальника проєктної групи Гордич Віктора Михайловича та провідного інженера Пецух Богдана Андрійовича щодо  надзвичайної ситуації, яка склалася з руйнуванням дамби та дорожнього покриття правого берега річки Свіча в межах села Мельнич.

В ході зустрічі обговорили питання щодо:

розроблення проєкту робіт та початку виконання робіт з реконструкції дамби в с. Мельнич;

отримання дозволу на розроблення та розроблення проектно кошторисної документації щодо проведення берегоукріплення по вул.Шевченка с. Мельнич.

 Питання вирішення катастрофічної ситуації, що виникла  з руйнуванням правого берега річки Свіча а також проїжджої частини по вулиці Шевченка в с.Мельнич постійно піднімається головою громади Василем Вітром перед Львівською обласною радою, Львівською обласною та Стрийською районною військовими адміністраціями, Департаментом дорожнього господарства та департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОВА.  Також  головою селищної ради скеровано офіційні листи щодо сприяння у вирішенні даної ситуації до Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, Стрийського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, Басейнового управління водних ресурсів річки Західного Бугу та Сяну.

 03.04.2023 року відбулося чергове засідання з питань ТЕБ та НС селищної ради, на якому розглянуто питання «Про закриття аварійної дороги у с. Мельнич, вул Шевченка до завершення аварійно-відновлювальних робіт».

  24 квітня 2023 року виконавчим  комітетом Журавненської селищної  винесено рішення закрити аварійну дорогу протяжністю 250 м. у с. Мельнич, вул. Шевченка, Стрийський район, Львівська область до завершення аварійно-відновлювальних робіт.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень