A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств громади!

Дата: 07.04.2023 21:50
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Нагадуємо, що сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства, сімейні фермерські господарства, фізичні особи-підприємці мають можливість отримати відшкодування за закуплене та висіяне у поточному році сертифіковане насіння нішевих зернових і бобових та овочевих культур за Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки. Відшкодуванню підлягає високорепродукційне насіння гречки, проса, олійного льону, квасолі, гороху всіх видів, вики, бобів, гірчиці, редьки олійної, капусти (білокачанної, броколі, брюсельської, цвітної), столового буряка, моркви, цибулі, гарбузів, кабачків, патисонів, баклажанів, кукурудзи цукрової, а також огірків, помідорів, перцю (які вирощуються у відкритому грунті) не нижче першої репродукції, або першого покоління гібриду в розмірі до 50 % його вартості., але не більше ніж 50,0 тис. грн одному суб’єкту підприємництва. Документи на відшкодування вартості насіння приймаються до 15 червня після подання суб’єктами господарювання звітності про завершення посіву культур (форма 4-сг). 

Заявка для одержання фінансової підтримки шляхом часткової компенсації вартості насіння

Дорожня карта ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА ШЛЯХОМ ЧАСТКОВОЇ КОМПЕНСАЦІЇ ВАРТОСТІ НАСІННЯ

Анкета про виробничі показники суб’єкта господарювання без набуття статусу юридичної особи (фізичної особи – підприємця, сімейного фермерського господарства)

З метою придбання сертифікованого насіння сільськогосподарських культур, подаємо інформацію про суб’єкти насінництва в області та прилеглих областей, які володіють сертифікатами на насіння зернових, технічних, овочевих культур.

Перелік суб’єктів насінництва у Львівській області

Перелік суб’єктів насінництва прилеглих областей 

Для отримання консультацій просимо звертатись в департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА за телефонами: (032) 255-50-62, 066-7180918, 067-8359395


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень