Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненська громада знову в скорботі: загинув наш земляк військовослужбовець ХАРИК РОМАН ІВАНОВИЧ 

Дата: 01.04.2023 23:55
Кількість переглядів: 4335

Фото без опису

Журавненська громада 31 березня отримала скорботну звістку про загибель нашого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України, у війні росії проти України. Житель села Сулятичі, Харик Роман Іванович, 1976 року народження, з перших днів російського військового вторгнення на територію України став на захист свої землі, своєї родини, домівки.

«Солдат Роман Харик, номер обслуги 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 2 механізованої роти механізованого батальйону військової частини А7015, вірний військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність загинув 28 березня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Донецької області.»

Таку звістку отримали діти новітнього героя України. Уся Журавненська селищна територіальна громада схиляє голову і у великій скорботі висловлює найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам загиблого та розділяє біль утрати.

Розпорядженням селищного голови 3 та 4 квітня 2023 року, в пам’ять про нашого земляка, Романа, оголошено на території громади дні жалоби.

Очікується, що 3 квітня, захисника привезуть додому, а 4 квітня - поховають. Більш точну дату та час зустрічі кортежу з тілом воїна та про дату і час прощання з загиблим селищна рада повідомить додатково.

Герої не вмирають!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень