A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Керівництво фінансового управління Стрийської РВА провело підсумкову виїздну нараду з фінансистами Журавненської громади

Дата: 24.01.2023 21:22
Кількість переглядів: 408

За ініціативи департаменту фінансів Львівської обласної військової адміністрації та за підсумками проведеної zoom-наради 13.01.2023 року, начальником фінансового управління Стрийської райдержадміністрації Наталією Меленик та заступником начальника фінансового управління Вікторією Шкрібинець розпочато роботу щодо проведення підсумкових виїздних нарад у фінансових органах територіальних громад Стрийського району.

24.01.2023 року відбулась друга зустріч у фінансовому органі Журавненської селищної громади в присутності першого заступника селищного голови Світлани Самсонової, а також за участю фінансистів територіальної громади, керівників бухгалтерських відділів та економістів бюджетних та комунальних установ.

В ході проведеної наради обговорено виконання місцевих бюджетів і стан виконання контрольно-економічної роботи у 2022 році. Крім того, напрацьовано основні завдання по виконанню місцевих бюджетів та плану контрольно-економічної роботи на 2023 рік.

Особливу увагу під час зустрічі акцентовано на відсутність дефіциту коштів по заробітній платі та забезпеченість асигнуваннями на оплату енергоносіїв та комунальних послуг.

Важливим є питання щодо необхідності покращення кількості та якості проведення фінансистами перевірок по використанню бюджетних коштів у бюджетних та комунальних установах територіальної громади.

Окрім цього, було зосереджено увагу на необхідності погашення податкової заборгованості, яка має місце та погашенню кредиторської заборгованості по бюджетних установах, яка виникла на початок року через непроведення платежів органами казначейської служби.

Фінансистами нашої громади порушено ряд питань, вирішення яких потребує допомоги спеціалістів органів виконавчої влади Стрийського району, і сприятиме наповненню дохідної частини місцевого бюджету та цільовому використанню видаткової.

Зустріч пройшла у конструктивній і дружній атмосфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень