A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги виробників ягід та овочів Львівщини: стартує прийом заявок на отримання грантових коштів

Дата: 13.01.2023 09:14
Кількість переглядів: 67

Прийом заявок розпочнеться 16 січня в Державному аграрному реєстрі.  Термін подання заяв – до  15 лютого 2023 року. 

Стартує проєкт ФАО «Комплексне, конкурентоспроможне та економічно раціональне створення ланцюжків доданої вартості у сільському, рибному та лісовому господарствах». Подавати заявки можуть фізичні особи, особисті селянські господарства, мікро- та малі виробники аграрної продукції, кооперативів.

Розмір грантової підтримки:

  1. для фізичних осіб, особистих селянських господарств до 10 000 дол. США (у гривневому еквіваленті);
  2. для мікро- та малих виробників аграрної продукції, кооперативів до 25 000 дол. США (у гривневому еквіваленті). 

Власний внесок – не менше 10% від суми (фінансова або натуральна форма). Сектори підтримки:  ягоди, овочі, аквакультура.

Прийнятні інвестиції:

  • Інвестиції в активи, які сприяють запровадженню належної сільськогосподарської практики; моделі виробництва, орієнтовані на ринок; а також кліматично орієнтовані методи сільського господарства, включаючи спеціальну техніку та обладнання, теплиці тощо. 
  • Інвестиції в активи для підтримки потужностей після збору врожаю та надання послуг для більш ефективної обробки, охолодження, пакування, брендування, зберігання, агрегації, логістики та трансформації для додавання вартості, наприклад, обладнання для післязбирального та харчового виробництва, холодильні та транспортні засоби (рефрижератори).
  • Інвестиції в активи, які зміцнюють спроможність кооперативів у наданні внутрішньогосподарських послуг, таких як колективна закупівля ресурсів і маркетинг продукції, послуги з механізації, передача знань і технологій тощо.

 Дозволені організаційно-правові форми: фізична особа, фізична особа-підприємець, юридична особа (господарське товариство або приватне підприємство).

Детальніше з умовами програми пропонуємо ознайомитись за наступними посиланнями: запис вебінару - https://youtu.be/jijbswQ0iWk. Презентаційні матеріали:

Консультаційну підтримку ФАО можна отримати за телефоном гарячої лінії: +380990907582, +380683180943 або електронною поштою UA-feedback@fao.org

Умова - бути зареєстрованим у Державному аграрному реєстрі. Інструкція реєстрації у ДАР за посиланням

Львівська ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень