A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Отримання субсидії: відтепер за виплатами можна звернутися до відділень Пенсійного фонду України та перевірити призначену суму онлайн

Дата: 13.12.2022 20:55
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Передача функції виплати субсидій Пенсійному фонду дозволяє оптимізувати процеси виплат, зробити їх більш прозорими та ефективніше адмініструвати.

Кожен, хто потребує підтримки для оплати житлово-комунальних послуг,  може звернутися за субсидією не лише до ЦНАПів та уповноважених осіб виконавчих органів територіальних громад, а і до Пенсійного фонду України. Українці отримуватимуть виплати зручно та в повному обсязі. 

Кожен, хто потребує підтримку вперше, має подати заяву та декларацію за встановленими формами одним із наступних способів:

  • до ЦНАП або уповноважених осіб виконавчих органів територіальних громад;
  • з 1 грудня - також до сервісного центру Пенсійного фонду України, або через веб-портал чи мобільний додаток Пенсійного фонду України;
  • в електронній формі через Портал Дія.

Додамо, що українці можуть самостійно за допомогою онлайн-сервісу перевірити, чи призначено їм субсидію на оплату житлово-комунальних послуг. Для цього достатньо перейти до відкритого Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій за посиланням.

Пошук інформації у реєстрі здійснюється за адресою домогосподарства. Користувачу необхідно вказати:

1) область,

2) населений пункт,

3) вулицю,

4) номер будинку,

5) квартиру.

Після цього стає доступною інформація про те, чи призначена житлова субсидія конкретному домогосподарству, її розмір і період, на який її призначено. Слід зазначити, що субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення до дати закінчення опалювального сезону й розраховується:

- на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня;

- на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня.

Львівська ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень