A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Назавжди в наших серцях пам’ять про молодого Героя Віктора Кривцуна

Дата: 07.12.2022 21:20
Кількість переглядів: 1446

Фото без опису

Пам'ять...Вона нетлінна й вічна...Гірка пам'ять! Вона ніколи не згасне у серцях односельців молодшого сержанта Віктора Кривцуна, який віддав своє життя за рідну Україну.

З нагоди вшанування його пам'яті 6 грудня, символічно в День Збройних Сил України, відбулося відкриття меморіальної дошки у Лисківському КЗЗСО І -ІІІ ступенів. У цій школі Віктор навчався з 2001 по 2010 рік. Герой - земляк поліг смертю хоробрих. виконуючи військовий обов'язок із захисту цілісності України.

На відкриття зібралися представники влади, родина загиблого, педагогічний колектив та учні Лисківського КЗЗСО, жителі села. Меморіальний знак освятив місцевий парох о. Богдан Черепанич.

Слова глибокої подяки та шани матері та родині Героя висловив голова Журавненської селищної ради Василь Вітер. «Ми схиляємо голови перед подвигом нашого земляка, який поклав життя за волю України. На жаль, ми втрачаємо кращих синів та дочок в цій страшній війні, та наші воїни знають, що за нами правда і перемога над москалюгами, бо захищаємо рідну землю, майбутнє своїх дітей, своїх родин. Пам’ятаємо та ніколи не пробачимо тим, хто забрав тисячі життів наших мужніх воїнів», - зазначив селищний голова. Подякувала матері за виховання сина, справжнього патріота України, староста села Мирослава Федан. 

Допоки ми живі - житиме пам'ять про наших Героїв. Віктор з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом учнів, нагадуватиме кожному з нас, що він заплатив найвищу ціну, аби ми жили в мирній, вільній Україні.

Вічна слава Героям! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень