A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 12:30
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Шановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати Журавненської селищної ради!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Сьогодні дякую вам за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність, компетентність, виваженість, що особливо необхідно і важливо зараз, в умовах війни з російським агресором. Нині ваша робота, як ніколи, напружена, самовіддана, вимагає прийняття складних рішень задля нашої країни, нашої громади. І ви працюєте разом, як одна злагоджена команда, вирішуєте життєво важливі питання, допомагаєте жителям громади і тим, хто рятуючись від війни, знайшов тимчасовий прихисток у нашій громаді.

Шановні колеги! Залишайтесь завжди мудрими, толерантними, професійними, відкритими і чуйними, і разом із усією громадою працюйте насамперед на перемогу над нашим ворогом, для щасливого майбутнього нашої України, для розвитку нашої територіальної громади.

Висловлюю також слова вдячності депутатському корпусу селищної ради, який демонструє відповідальність, самовідданість у роботі та професіоналізм. Спільно ми зможемо вирішити всі важливі питання, які стоять перед нами сьогодні та забезпечити стабільний розвиток нашого рідного краю в подальшому.

Бажаю усім переможного миру, єдності, сил і наснаги, віри, злагоди, професійних досягнень, оптимізму та впевненості у своїх силах.

Зі святом!

Селищний голова       Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень