A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 12:20
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Дорогі волонтери!

Щиро вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера!

Волонтерство завжди було невід’ємною частиною нашого життя, надзвичайно важливою складовою нашого суспільства. Та, починаючи з Революції Гідності 2014 року та початком російського військового вторгнення московії на територію України, слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту. Адже, саме волонтери першими розгорнули широкомасштабну програму підтримки українців на Майдані Незалежності у Києві, українських захисників на сході та півдні України.

З початком повномаштабної війни з російськими загарбниками, волонтери у кожному селі, селищі, місті знову першими згуртувалися та взялися за формування необхідних вантажів для наших захисників і захисниць, гуманітарних вантажів для потребуючих мешканців тимчасово окупованих територій України, внутрішньо-переміщених осіб. Волонтери стали прикладом для всіх нас, тих, хто хотів, але ще не розумів як і що може зробити для того, щоб перемогти російського ворога. Волонтерами стали всі ми – всі, хто з початку війни вже десятий місяць невтомно плетуть маскувальні сітки, організовують благодійні ярмарки та мистецькі акції, збирають спорядження, медикаменти, речі та продукти харчування для наших воїнів на передовій, організовують придбання та ремонт автомобілів для ЗСУ, долучаються коштами. Це щоденна самовіддана праця – як самопожертва, яка дуже необхідна для наближення перемоги.

Щиро дякую всім представникам волонтерських організацій і спільнот та всім небайдужим мешканцям громади за вашу невтомність, незламність, щиросердність, справжню любов до рідної землі. Ви разом із нашими захисниками як справжні воїни, робите все для нашої перемоги над ненависними московитами.

Бажаю кожному з Вас миру, добра, міцного здоров’я, сили духу, витримки та незламності. Вірю у нашу спільну перемогу над російськими окупантами, у перемогу добра над злом!

 Слава Україні! Героям Слава!

 

Селищний голова     Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень