A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 06.11.2022 08:30
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Шановні працівники соціальної сфери Журавненської громади!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери, який в Україні відзначають у першу неділю листопада.

Соціальна сфера об’єднує людей багатьох найрізноманітніших професій, однак для всіх Вас стоїть одне спільне завдання: допомогти тим людям, які є найбільш вразливими, надати їм всебічну підтримку та вирішити важливі проблемні питання. Саме Ви опікуєтеся та допомагаєте людям похилого віку, одиноким громадянам, особам з інвалідністю, сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям та всім, хто опинився у складних життєвих обставинах. А сьогодні Ви підтримуєте і надаєте соціальні послуги також тим, хто рятуючись від війни, знайшов притулок у нашій громаді. Ви були перші, хто допоміг прийняти, зустріти, поселити…

Дякую Вам за вашу важливу та потрібну роботу. Своєю працею Ви даєте людям надію, віру, не дозволяєте почуватись одинокими та забутими, даруєте теплоту та радість, допомагаєте повірити в себе, свої можливості та здолати життєві труднощі.

Щира вдячність Вам за відповідальність, компетентність, душевну щедрість, сердечність, чуйність, небайдужість до чужого горя і болю, за невтомність допомагати.

Не мaю сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий Вaм професійний потенціал i нaдaлi слугувaтиме iнтересaм нaшої громaди.

Сердечно бaжaю Вaм миру, але лише переможного, міцного здоров’я, домашнього затишку, особистого щастя, невичерпної життєвої енергiї, здійснення планів та задумів. Нехай добро, зроблене Вaми, повертaється до Вaс сторицею та додає наснаги на щодень!

Зі святом Вас!

Селищний голова           Василь ВІТЕР

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень