A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2022 11:35
Кількість переглядів: 73

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Це свято щорічно відзначають разом з Днем української писемності та мови.  Музика і слово, пісня і танець здавна пов’язані та збагачують, розвивають українську культуру. І саме Ви, талановиті і творчі, самовіддано робите все для того, аби звучала українська мова і українська пісня.

Щиро дякую Вам за Вашу працю! Ви зберігаєте і примножуєте духовні скарби нашої громади. Ви єднаєте, згуртовуєте всіх нас, ведете за собою у світ мистецтва, наповнений прекрасними, світлими почуттями і емоціями, вчите любити рідний край. Ви своїм талантом даруєте нам безліч приємних миттєвостей, душевне задоволення, радість.

 Культура незримою силою формує національну свідомість, національну спільність. І українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском російського впливу, зберегти свою самобутність, залишитись живою та сучасною.

І, сьогодні, в час війни, мистецтво і культура об’єднують нас в один культурний фронт, зміцнюють та укріплюють наш моральний дух. Рідне слово, рідна пісня - це те, що додає нині сили і бойового духу нашим захисникам на передовій. Українці захищають своє, рідне, знають хто вони і за що борються, тому непереможні.

Дякую кожному з Вас, хто тримає культурний фронт, організовує заходи для значної допомоги нашим воїнам ЗСУ у боротьбі з рашистами. Тож стоїмо за Україну і українське всі разом, невпинно наближаємо нашу Перемогу!

Зичу Вам міцного здоров’я, родинного затишку, добра, невичерпного творчого натхнення, нових ідей, здійснення задуманого, людської шани і вдячності.

Зі святом Вас!

Селищний голова    Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень