A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2022 00:41
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

 Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно 1 жовтня з 1991 року. День літньої людини – це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу. А в Україні цей день також і День ветерана.

 У цей день світ говорить про все зроблене щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них прийнятних умов життя, про невирішене у цій сфері.

 Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь.

 Говорять, що людина старіє тим повільніше, чим інтенсивніше робота її душі. Якщо ж в зрілому віці у людини залишаються цікаві справи, то старості можна уникнути. Головне одержувати задоволення від кожного дня.

 Людина молода до того часу, поки уміє радіти життю. Прожиті роки, пройдені іспити, накопичений досвід – ось головне багатство людей, що вступили в завершальний відрізок життєвої дороги. На зміну  шумним веселощам, безпечним радостям, сміливим надіям приходить мудрість, терпіння, витримка. І всім цим речам старше покоління може навчити молодих, передати їм безцінні знання, підтримати та поділитися досвідом.

Тож безмежна вдячність Вам, дорогі представники старшого покоління., за любов, терпіння, силу духу та життєву мудрість.

Бажаю Вам міцного здоров’я, довголіття, радості, щастя, добробуту. Нехай завжди з Вами поряд будуть рідні люблячі люди.

Селищний голова   Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень