A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Чужих дітей не буває

Дата: 30.09.2022 14:00
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

 В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 Саме сьогодні, заступник селищного голови Ярослав Ягніщак, начальник Служби у справах дітей Галина Демків, директор КУ Центр надання соціальних послуг Ярослава Дашавська, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Віта Савків. відвідали батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу, який функціонує на території Журавненської територіальної громади в с. Володимирці.

 Щирі слова вдячності та поваги линули для родини Фастнахт. Світлана Мар’янівна та Андрій Йосипович дали кожній дитині, яка зростає у їхній сім’ї найважливіше – щастя мати родину. Відкрили для дітей своє серце, розділили з ними свою любов і душевне тепло. Здорових та успішних дітей, миру та добра для родини Фастнахт!

 За сприяння селищного голови Василя Вітра родина Фастнахт отримала подарункові набори.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень