A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Привітання з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 10:35
Кількість переглядів: 193

 

Фото без опису

Шановні освітяни!

Дорогі учні, студенти, батьки!

Вітаю Вас із Днем Знань - святом мудрості, доброти і людяності, початком цікавої, захоплюючої, сповненої вражень та успіхів довгої дороги до знань, відкриттів та звершень.

Досі перший день осені був сповнений лише світлими та теплими враженнями, морем  квітів, посмішок, хвилювань, зустрічів з друзями. Сьогодні, на жаль, цей день відбувається в умовах війни з ненависним російським ворогом. 

Та всі ми впевнені у нашій Перемозі, бо українці завжди були і є вільними, незламними, сильними та мудрими. Всі як один, у різний спосіб, ми стали на захист України, об’єдналися і робимо все можливе для перемоги.

Тому, у цей нелегкий час, маємо жити, творити, працювати заради майбутнього України. Незважаючи на сьогоднішні реалії, наше підростаюче покоління продовжуватиме здобувати знання, бо від знань, досягнень, небайдужої життєвої позиції наших дітей залежить розвиток нашої держави, її успіх і перспективи. Це можливе завдяки нашим воїнам, Збройним Силам України, які мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

Тож бажаю всім учням, від першачків до старшокласників, а також студентам нашої громади успішного навчального року. Невтомно вчіться, досягайте задуманого, будьте впевнені у власних силах і здібностях, будьте сміливими, допитливими, активними, не бійтеся труднощів, ставайте успішними та визначайте свій шлях в дорослому житті.

Вітаю з святом шановних освітян! Окремі навчальні заклади нашої громади стали тимчасовим домом для людей із зони бойових дій. Дякую освітянській спільноті Журавненської територіальної громади за працю під час широкомасштабної агресії московії. Ви своєю невтомною щоденною працею прищеплюєте дітям любов до знань, щиро ділитеся з ними своїми знаннями, любов’ю та теплом, виховуєте їх гідними громадянами нашої країни. Бажаю витримати всі нелегкі навантаження. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє.

Шановні батьки, бабусі і дідусі! І вас зі святом! Нехай ваші діти тішать вас своїми успіхами, а вам – терпіння, енергії, сил, тепла, любові до дітей на нелегкій дорозі їх навчання. Ми усі разом попрацювали, щоб під час навчання, при незапланованих перервах під час повітряних тривог діти були у безпеці – в укриттях.

Цей рік буде найважчим за всі роки незалежності України. Але ми всі разом зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

Бажаю усім нам великої Перемоги над сучасним рашизмом, миру, добра, щастя, успіхів, міцного здоров’я, а також сил, єдності, мудрості, невтомності для того, щоб ворог остаточно і якнайшвидше був знищений і наша рідна земля була очищена від російської орди.

Віримо у найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта. Свої двері відкриють школи та омріяні університети, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Україна – сильна, Україна – непереможна!

Слава Україні! Слава нашим захисникам!

 

Селищний голова        Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень