A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти Журавненської громади

Дата: 31.08.2022 14:40
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Сьогодні, 31 серпня 2022 року, відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти під головуванням селищного голови  Василя Вітра, за участю  начальника   відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Романа Артемчука, провідного спеціаліста Вікторії Савків, головного бухгалтера Наталії Левицької, начальника фінансового відділу Мар’яни Іваськів та за участю директора КНП « Журавнівська МЛ» Ярослава Овсянецького.

Під час наради розглянули актуальні питання щодо початку нового навчального року  в умовах воєнного стану. Керівники прозвітували про готовність кожного закладу та найпростіших укриттів, адже одним із ключових питань є створення безпечних умов для дітей та інших учасників освітнього процесу з урахуванням збройної агресії російської федерації. Так, попри продовження воєнного стану в Україні, було докладено максимум зусиль та виділених коштів із місцевого бюджету, щоб розпочати новий навчальний рік у звичному форматі.

Ярослав Овсянецький ознайомив присутніх із рядом Наказів МОЗ  України зі змінами для використання у роботі. Наголосив на необхідності захисту населення від інфекційних хворіб, відповів на питання щодо вакцинації проти коронавірусної інфекції COVID-19 та дав роз’яснення щодо проходження профілактичних медичних оглядів учасників освітнього процесу.

Голова селищної ради Василь Вітер привітав присутніх з початком навчального року, побажав здоров’я, витримки та плідної праці, подякував директорам закладів освіти за проведену роботу. Одночасно вказав на недоліки та шляхи їх вирішення.

Віримо, що новий навчальний рік принесе високі результати праці, здобутки учнів, а наша спільна робота наблизить нас до Перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень