A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

«ХВАЛІМО ГОСПОДА З НЕБЕС»

Дата: 15.08.2022 15:32
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

Духовна пісня – то мов синє море,

В якому тоне і печаль, і горе…

Духовна пісня душу зігріває,

Духовна пісня всіх людей єднає

 В день Медового Спаса, 14 серпня ц.р., в КУ «Центр культури і дозвілля Журавненської селищної ради» відбувся ІІ територіальний фестиваль духовних піснеспівів «Хвалімо Господа з небес. Молитва за мир в Україні», який поблагословили священики місцевого деканату о.З.Стехнович, о.Й.Яремчук та о.О.Юрів.

 Ведуча мистецького заходу – лікар - лаборант Журавненської КМП Ірина Кравчук привітала присутніх з християнським святом Маковія та наголосила на тому, що доброю традицією громади є проведення такого важливого дійства саме в даний час - час, коли країна потребує щирої молитви за наших захисників, які боронять рідну землю від російських окупантів. Пам’ятною хвилиною мовчання пошановано загиблих земляків та всіх Героїв України.

 16 творчих колективів філій КУ «Центр культури і дозвілля Журавненської селищної ради» сіл Дубравка, Тернавка, Монастирець, Которини, Зарічне, Лисків, Корчівка, Новошини, Сидорівка, Сулятичі, Крехів, Буянів, Мельничі, Любша та смт.Журавно довели своїм виконанням те, що духовна пісня відрізняється від інших мистецьких жанрів тим, що веде людину до вирішення головної проблеми життя - пошуку Бога. Адже ж всім відомо - духовна пісня - це жива розмова з Богом.

 Чудовим доповненням заходу була творча виставка - інсталяція «Україно, ти моя молитва», на якій представлено експонати вишиваних оберегів, молитов, ікон та ін. за участю КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості» та бібліотек - філій КУ «Публічна бібліотека Журавненської селищної ради».

 Слова щирої подяки всім учасникам фестивалю та глядачам, що долучилися до молитви в пісні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень