A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

День молоді в Журавненській громаді

Дата: 15.08.2022 14:00
Кількість переглядів: 179

З Днем молоді вас, наша юна зміна!

Дієва, працьовита і невпинна,

Обізнана, розумна й позитивна,

Смілива, небайдужа і активна!

Бажаємо вам планів й перспективи,

І успіхів небаченої зливи,

Ви — авангард, майбутнє лиш за вами,

Ідіть вперед правдивими стежками!

День молоді в Україні святкують 12 серпня відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 28 липня 2021 року №333/2021 . Так, цієї дати свято відзначають усі країни Європи.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження.

12 серпня о 14.00 год. в КУ "Центр культури і дозвілля Журавненської селищної ради" відзначали Міжнародний день молоді. У програмі заходу: відкриття виставки малюнків "Покоління без кордонів". Мета заходу: висвітлити свої думки й мрії про мир та майбутнє України. Захід проходив за участю підростаючого покоління селища. Організатори заходу художній керівник Алла Малик та працівники КУ "Публічна бібліотека Журавненської селищної ради".

З нагоди Дня молоді 12 серпня філією КУ «Публічна бібліотека Журавненської селищної ради» с. Володимирці було проведено пізнавальну годину звичаїв і традицій ''Вінок сплітаю із звичаїв рідного краю''. У цьому ''віночку'' ми знайдемо наші обереги, символіку, свята, нашу невтомну працю і святиню. Адже, у теперішній складний час, ми як ніколи повинні прищеплювати любов, повагу, знання до всього нашого українського нашим дітям і щоб ці знання передавалися з покоління в покоління.

У Народному Домі с.Любша проведено свято фарб та спортивні змагання "Ми- молодь України". На даному заході молодь зуміла розфарбувати свої мрії та передати малюнки нашим захисникам. Паралельно відбувся велопробіг, турнір з настільного тенісу та шахматів.

У бібліотеці с. Антонівка з нагоди свята пройшло бібліочаювання «Молоді про молодь». Зустріч молоді, а саме внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів з метою обміну думками про сучасну ситуацію в державі, про місцеві традиції, духовні цінності та спосіб життя.

 У Народному домі с.Новошини: Молодіжний квест "Молодь єднає Україну". У програмі: ігри патріотів, тематична вікторина, майстер -клас з виплітання браслетів з патріотичною символікою.

#українськамолодьвражає



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень