A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До відома внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території Журавненської територіальної громади! Продуктові набори від організації World Central Kitchen

Дата: 11.08.2022 18:00
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб отримати продуктові набори від наших добрих друзів – міжнародної гуманітарної організації World Central Kitchen.

Внутрішньо переміщені особи, що проживають в селищі Журавно отримають продуктові набори завтра, 12 серпня, з 9:00 по 17:00 год. в КУ «Центр надання комунальних послуг» (смт.Журавно; пл. С.Бандери, 2).

Для отримання продуктових наборів внутрішньо переміщеними особами, що проживають в інших населених пунктах Журавненської громади, необхідно звернутись до старост сіл громади.

Кожен набір розраховано на родину. Для отримання допомоги потрібно з'явитися одному представнику від родини. З собою необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та довідки ВПО на кожного члена сім'ї. Звертаємо вашу увагу, що довідки мають бути оригінальні, з "мокрою" печаткою, та необхідно мати можливість входу в програму Дія, якщо довідка ВПО електронна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень