A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Голова Стрийської районної військової адміністрації Богдан Янко з робочим візитом побував у Журавненській громаді

Дата: 06.07.2022 09:00
Кількість переглядів: 137

05 липня Журавненську територіальну громаду з робочим візитом відвідав голова Стрийської районної військової адміністрації Богдан Янко.

Під час зустрічі селищний голова Василь Вітер озвучив низку питань, що сьогодні стоять перед керівництвом та депутатським корпусом селищної ради: підтримка внутрішньо-переміщених осіб, утворення добровольчого формування територіальної оборони у Журавненській громаді, підготовка установ до нового опалювального сезону та приміщень під укриття в загальноосвітніх установах, за можливості проведення робіт з благоустрою територій та утримання доріг та аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах комунальної власності територіальної громади, робота із соціально-незахищеною категорією осіб, тощо. У результаті діалогу намічені шляхи вирішення важливих питань розвитку громади.

Селищний голова Василь Вітер подякував за конструктивну зустріч та плідну співпрацю між громадою та райдержадміністрацією.

Голова Стрийської РВА із представниками адміністрації селищної ради відвідали дитячий будинок сімейного типу, який функціонує на території громади в с. Володимирці. Велика родина Фастнахтів гостинно зустріли очільника району та представників служби у справах дітей. Світлана та Андрій Фастнахти вже 12 років є вихователями для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яким дарують свою любов, турботу, родинне тепло і сімейний затишок. На сьогодні у ДБСТ виховується восьмеро дітей, позбавлених батьківського піклування. Слід зазначити, що троє діток, які потребують батьківської опіки, було влаштовано в родину Фастнахтів нещодавно, 27 червня. Делегація щиро подякувала батькам - вихователям за цю нелегку працю – виховання дітей, яка потребує любові, розуміння, життєвої мудрості та відповідальності. Вручили гостинці та побажали міцного здоров’я батькам – вихователям та дітям, миру, нових планів та досягнень, щастя, добробуту та здійснення задуманого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень