A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Гарячі лінії Уряду допомагають. МОЗ

Дата: 27.06.2022 09:14
Кількість переглядів: 154

В Міністерстві охорони здоров’я наразі функціонують 3 гарячих лінії, на які можуть звертатися громадяни, щоб отримати інформацію з актуальних питань.

Цілодобовий контакт-центр МОЗ   -  0 800 60 20 19

Під час дії воєнного стану національний контакт-центр МОЗ надає безоплатні медичні консультації. Зокрема, українці можуть отримати відповідь на будь-яке питання зі сфери охорони здоров'я, наприклад:

  • як знайти необхідні лікарські препарати;
  • як продовжити термін дії довідки з інвалідності;
  • як завантажити COVID-сертифікат.

Також на гарячій лінії лікарі-волонтери дають безкоштовні онлайн-консультації. До роботи в контакт-центрі МОЗ залучено 48 медпрацівників різних спеціальностей, які можуть надати поради та рекомендації.

Гаряча лінія МОЗ  -  0 800 505 201  

В умовах воєнного стану продовжує роботу гаряча лінія Міністерства охорони здоров'я України. Оператори дають відповіді на найпоширеніші питання зі сфери охорони здоров'я щоденно з 8.00 до 20.00.

Інформаційно-довідкова служба НСЗУ  -  16 77 

Оператори інформаційно-довідкової служби НСЗУ здійснюють консультативно-сервісну підтримку (понеділок-четвер - 9.00 -18.00,  п'ятниця - 9.00 -16.45) щодо реалізації прав громадян стосовно медичного обслуговування за програмою медичних гарантій.

За номером 16 77 здійснюється:

  • Сервісна підтримка закладів охорони здоров'я, з якими укладені договори, щодо питань звітності, роботи з ЕСОЗ, укладання угод тощо.
  • Інформаційна підтримка державної програми Доступні ліки, рецептів, медичних висновків про тимчасову непрацездатність в межах компетенції НСЗУ.
  • Надання роз’яснень щодо об'єму безоплатних послуг, адрес закладів ПМД, СМД, аптек, з якими укладені договори в рамках державної програми медичних гарантій.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень