A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Зі Святом останнього дзвоника!

Дата: 14.06.2022 12:00
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Дорогі випускники, учні, педагоги, батьки Журавненської громади!

Дитинство – щаслива й радісна планета, якою ми усі мандрували у свій час. Сьогодні наші плани, задуми, прагнення і мрії змінила повномасштабна війна, яку розв’язала російська федерація проти мирного народу України.

І для усіх вас, школярі, завершився надзвичайно складний 2021-2022 навчальний рік - рік, який змусив кожного подорослішати на ціле життя. На жаль, цього року не в усіх навчальних установах і не для усіх школярів України пролунає останній дзвоник; не зберуться діти, педагоги, батьки на шкільних подвір’ях.

Шановні школярі! Ви – молода генерація, яка народилася й виросла у незалежній державі. Креативні й цілеспрямовані, з почуттям власної гідності, будьте впевненими у своїх силах, прагніть більшого й досягайте поставленої мети – і ви станете по-справжньому успішними та щасливими. Пам’ятайте, що стіни рідної школи тримають у собі ностальгію за вашими дзвінкими дитячими голосами.

Шановні випускники! Попереду у вас нові вершини та досягнення. Будьте впевнені у власних силах і здібностях, визначайте свій шлях і невтомно працюйте, щоб досягти задуманого. Від ваших успіхів, знань, старань, небайдужої життєвої позиції залежить майбутнє нашої країни, і нашої громади. Дорогі випускники, бажаю  вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками.

Шановні освітяни! Дякую вам за терпіння, за ті неймовірні зусилля, які довелося докласти для організації навчального процесу в цьому році. Висловлюю слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності, любов до України. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення!

Шановні батьки! Глибока вдячність за ваших талановитих та відданих нашій Україні дітей. Нехай вони тішать вас своїми успіхами, а вам – терпіння у їх вихованні. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, тепла, любові та енергії! Дякую за допомогу і підтримку. Зичу добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках!

Бажаю усім нам упевненості та віри у перемогу України.

Всі як один, у різний спосіб, ми стали на захист України та показали, що наша нація – єдина і незламна, а наша армія – одна з найсміливіших і найсильніших!

Це наша спільна боротьба за справді НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ у європейській спільноті, а, отже, і наша спільна Перемога! Тому у цей нелегкий час маємо жити, творити, працювати заради майбутнього України!

Україна – сильна, Україна – непереможна!

Слава Україні! Слава нашим захисникам!

 

Селищний голова        Василь Вітер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень