A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Актуальні питання щодо роботи навчальних закладів, завершення навчального року в умовах воєнного стану розглянуті на нараді в Журавненській селищній раді

Дата: 02.06.2022 19:34
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Сьогодні, другого червня 2022 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти під головуванням  селищного голови  Василя Вітра, за участю начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Романа Артемчука, провідного спеціаліста Вікторії Савків і головного бухгалтера Наталії Левицької цього ж відділу та начальника фінансового відділу селищної ради Мар’яни Іваськів

На нараді були розглянуті актуальні питання щодо роботи навчальних закладів, завершення навчального року в умовах воєнного стану. У час повномаштабної війни свято проведення останнього дзвоника для учнів, освітян та батьків набуває нового змісту. Формат проведення останнього дзвоника буде дещо відмінним від традиційного. Директори закладів поділилися своїми планами .

Учасники наради обговорили також питання забезпечення закладів освіти коштами на виплату заробітної плати педпрацівникам за рахунок освітньої субвенції у 2022 році із врахуванням того що згідно вимог 10 відсотків від неї повернуто до державного бюджету. Запропоновано всім керівникам запровадити необхідні заходи. При цьому необхідно забезпечити надання усіх послуг з доступної та якісної освіти відповідно до вимог суспільства та рівного доступу до освіти усіх дітей з особливими освітніми потребами.

Обговорювалися ряд питань, пов’язаних з проблемою пального та підготовкою до опалювального сезону. Важливим є питання завчасної готовності бомбосховищ та місць безпечних укриттів у закладах освіти до нового навчального року. Розглядалися заходи щодо ефективного та раціонального використання коштів освітньої субвенції. Наталя Левицька зосередила увагу присутніх на своєчасності і правильності оформлення фінансових та інших документів.

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень