A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Органічні підприємства можуть отримати 5 тисяч євро допомоги від німецького фонду

Дата: 15.05.2022 20:06
Кількість переглядів: 116

Органічні підприємства можуть отримати 5 тисяч євро допомоги від німецького фонду

Органічні підприємства та організації у сфері органічного сільського господарства мають змогу взяти участь у програмі підтримки від «Німецького Фонду майбутнього для сільського господарства».

Українські органічні виробники можуть отримати допомогу у таких випадках: 

  • підтримка біженців, розміщених на органічних підприємствах (продукти харчування, проживання, логістика тощо); 
  • фінансова підтримка для придбання засобів виробництва (наприклад, насіння, палива тощо) та збереження виробничих приміщень (усунення пошкодження будівель внаслідок війни);
  • фінансова (тимчасова) підтримка фермерів через втрату заробітку внаслідок воєнних дій;
  • створення нових робочих місць на підприємствах та тимчасова виплата заробітної плати для біженців, якщо вони працюють на цих підприємствах.

Благодійну допомогу надають також і для інших потреб господарств. Максимальний розмір допомоги на одне підприємство становить 5 тис. євро (в особливих випадках ця сума може бути збільшена відповідно до прийнятого рішення Фонду).

Для отримання благодійної допомоги потрібно заповнити заявку за формою: https://cutt.ly/oHdirSg? та надіслати на електронну адресу проєкту: coa-ukraine@afci.de?. Наразі немає кінцевого терміну подачі заявок на отримання допомоги.  

«Метою проєкту є розширення українського сектору органічного сільського господарства та покращення якості продукції. Сподіваємося, що завдяки такій підтримці вдасться допомогти органічним виробникам в умовах воєнного стану», - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман.

Детальніше з проєктом «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/fHo4VQZ?.

З додатковими питаннями щодо процедури надання допомоги можна звернутись до Олександра Каліберда за тел.: +38 050 469 24 64 (телефон, Viber або WhatsApp) або Ксенії Гулієвої за номером: +38 093 917 29 89? (через Viber).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень