A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем матері!

Дата: 07.05.2022 23:46
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

Дорогі матері!

 Від щирого серця вітаю Вас з чудовим святом, сповненим почуттям любові, глибокої вдячності і безмежної шани до найдорожчої людини – Днем матері!

 Материнська любов надає сил і натхнення кожному із нас, допомагає упродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху, прищеплює любов до рідної землі, до національних традицій і мови.

  А сьогодні, у час збройного протистояння російським загарбникам, як ніколи, важкі випробування випали Вам, наші Матері, адже очікуєте своїх синів і дочок які захищають нашу рідну Україну від російської фашистської нечисті. Ваші щоденні молитви оберігають їх на передовій. Ви невпинно, мужньо, незважаючи на втому, долучаєтесь до волонтерства, робите все можливе для допомоги нашим воїнам, наближаєте Перемогу.

 Схиляємо голови в шані і обіймаємо тих Матерів, хто втратив найдорожчих, чиї серця наповнені страшним болем. Пам’ятаємо і ніколи не забудемо…

 Низький уклін і щира подяка Вам, наші Матері, за Ваше терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Не стане слів, щоб подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас пожиттєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди готове зрозуміти і допомогти.

 Від усієї душі бажаю Вам здоров’я, наснаги, сил, підтримки, розуміння, тепла та затишку, душевного спокою, любові і уваги від дітей і близьких. Нехай Ваші діти будуть Вашою гордістю та завжди повертаються до рідної домівки.

 Безмежна вдячність Вам, дорогі Матері, за Ваших синів і дочок, наших Героїв і Героїнь, відданих і вірних Україні!

Зі святом, найрідніші наші Матусі!

Голова селищної ради                  Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень