A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Обережно – чадний газ

Дата: 05.05.2022 11:21
Кількість переглядів: 134

Під час різких змін погодних умов, коли відбуваються значні перепади атмосферного тиску, порушується тяга в димових і вентиляційних каналах, що може призвести до отруєнь чадним газом.

Всього від початку 2022 року у Львівській області зареєстровано 53 нещасних випадки, внаслідок яких від отруєння постраждало 126 осіб, з них 44 дітей, в т.ч. загинуло 11 осіб, з них 3 дітей.

Як свідчить аналіз, більшість нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням людей чадним газом, відбувається через порушення мешканцями умов безпечної експлуатації газових приладів та пічного опалення, несанкціоноване втручання власників газового обладнання в роботу системи газопостачання та конструкцію газових приладів, несправну систему димовідведення та вентиляції.

Пам'ятайте, що кожна людина повинна відповідально ставитися до безпечного поводження з газом у побуті, адже постраждати може не тільки вона сама, а й близькі та рідні, сусіди. То ж радимо вам – уважно стежте за роботою газового обладнання у себе в оселі і при найменших ознаках неполадок звертайтеся до аварійної служби за телефоном “104”.

Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень