A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Аграріям відкриють безкоштовний доступ до супутникового моніторингу полів

Дата: 28.03.2022 16:42
Кількість переглядів: 137

Міністерство аграрної політики та продовольства України з компанією EOS Data Analytics (EOSDA) на період посівної кампанії можуть надати всім фермерам безкоштовний доступ для моніторингу полів до супутникової онлайн-платформи точного землеробства – EOS Crop Monitoring.

Кожному аграрію буде надано безкоштовний доступ до повного функціонала платформи на площу до 2000 га на період до 31 травня 2022 року. «Якщо потрібно на більше гектарів для моніторингу, будь ласка, вкажіть це у формі, і ми обробимо ваш запит окремо» - зазначають фахівці компанії EOSDA.

Департамент агропромислового розвитку ЛОВА запрошує аграріїв з посівною площею до 2 тис. га, які для себе вважають корисними супутникові дані для організації проведення польових робіт:

- зареєструватись на платформі - https://crop-monitoring.eos.com/

- заповнити форму за посиланням -  https://cutt.ly/bDdcAcI

Зареєстрованим господарствам спеціалісти компанії нададуть доступ до платформи та індивідуально кожному порадять як отримати максимальну користь від супутникової аналітики.      

З допомогою інструментарію цієї платформи аграрії зможуть слідкувати за станом своїх посівів прямо з офісу, відразу дізнаватися про найменші зміни, приймати швидкі та обґрунтовані рішення щодо обробки полів.  Зіставляючи  погодні умови, що впливають на здоров'я сільськогосподарських культур, з індексами рослинності, прогнозувати врожайність та коригувати підживлення посівів. Застосовуючи диференційоване внесення мінеральних добрив заощаджувати  до 30%.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень