A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненщина сьогодні, на 28 день війни

Дата: 23.03.2022 15:42
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Станом на 23 березня ситуація в громаді стабільна і контрольована.

 ???? Всі об’єкти критичної інфраструктури працюють у звичному режимі. Комунальні служби громади працюють безперебійно, забезпечуючи мешканцям громади безпеку та комфорт. Для підтримки їх стабільної роботи у воєнний час просимо всіх жителів громади вчасно оплачувати усі комунальні послуги.

   Медичні служби працюють в звичайному режимі.

  ????  В населених пунктах громади постійно проводиться патрулювання територій працівниками підрозділів поліції та членами добровольчих громадських формувань для охорони громадського порядку. З 22.00 вечора до 06.00 ранку на території громади діє комендантська година, під час якої заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток.  Неухильно дотримуйтесь комендантської години!

  ????  Станом на 22 березня Журавненська громада прийняла 880 внутрішньо переміщених осіб (ВПО) із місць активних бойових дій. Всі, хто прибуває до нашої громади, реєструються в Журавненському територіальному центрі обліку внутрішньо переміщених осіб. Після проведення реєстрації, яка є обов’язковою, тимчасово переміщеним особам видаються посвідки про реєстрацію та проводиться робота з поселення, надається вся необхідна допомога. Чоловіки призовного віку від 18 до 60 на протязі 24 годин від моменту прибуття скеровуються до Жидачівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату).

  Кожному із ВПО пропонується допомога, частина відмовляється, бо не мають потреби, а навпаки, пропонують свою допомогу та активно долучаються до волонтерської роботи, що дуже тішить. Переселенцям, хто має потребу у допомозі видаються засоби гігієни, медикаменти, одяг, взуття, продуктові набори.

  ????256 дітей із зон бойових дій поселені в закладах комунальної власності громади та приватному секторі. Забезпечені всім необхідним для проживання, зокрема, продуктами, засобами гігієни, іграшками та іншим.

   ???? 100 дітей із затримкою психомоторного та психомовного розвитку віком від 2 до 6 років із сиротинців Запорізької області та міста Маріуполя, 19 вихователів та лікарів, що їх супроводжують, отримали прихисток в комунальному закладі Львівської обласної ради «Журавненський будинок підтриманого проживання психоневрологічного типу», де вони отримують усю необхідну допомогу та турботу.

  ???? Активно працюють два пункти прийому необхідних речей для тимчасово переміщених осіб та військових. Сюди приносять свою гуманітарну допомогу небайдужі мешканці нашої громади, а також надається допомога з-за кордону від односельчан та іноземних  громадських організацій.

    - КУ «Центр культури і дозвілля» Журавненської селищної ради, адреса: смт. Журавно, пл. С.Бандери.23. Графік роботи: кожного дня з 10.00 до 18.00, вихідні дні з 12.00 до16.00. Тут: одяг, взуття та іграшки.

  - КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості» Журавненської селищної ради, адреса: смт. Журавно, вул, Зелена,3.. Графік роботи: кожного дня з 10.00 до 18.00, вихідні дні з 12.00 до16.00. Тут: продукти харчування (в т.ч. дитяче), засоби гігієни, ковдри, подушки, рушники, пледи. Сьогодні, 23 березня, даний гуманітарний пункт буде перенесено до Журавнівського комунального закладу загальної середньої освіти школа-ліцей (спортивний зал): смт.Журавно, вул. Валова, 13. Графік роботи: щоденно з 10.00 до 18.00, вихідні дні з 12.00 до16.00.

  ???? Надалі триває активна волонтерська робота. Мешканці громади, переселенці долучаються до формування і відправки гуманітарної допомоги до місць де ведуться активні бойові дії, а також нашим воїнам. А саме, маскувальні сітки, термобілизна, засоби гігієни, продукти харчування, солодощі, випічка, вареники, одяг, ліхтарики, павербанки. Від початку війни відправлено 8 машин.

  ???? Три заклади освіти працюють онлайн, інші - дистанційно. Діти з родин переселенців залучені до освітнього процесу, в т.ч. залучаються до дошкільної та позашкільної освіти.

  ???? Журавненська селищна рада проводить заходи по формуванню резерву продовольства для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень