A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Переселенці з інших областей можуть звертатися до управління Фонду соцстраху на Львівщині щодо виплат належних їм допомог

Дата: 22.03.2022 09:05
Кількість переглядів: 158

Станом на 18 березня 2022 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області (далі – Управління) профінансувало надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 02.03.2022 року (100%).

Кошти перераховані безпосередньо на рахунки роботодавців, з якими, в телефонному режимі, з'ясовано їхню готовність негайно здійснити виплати допомог по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах своїм працівникам.

Нагадуємо, після того, як кошти перераховано на рахунок страхувальника, виплата допомоги працівнику здійснюється у найближчий після дня призначення допомоги строк, установлений для виплати заробітної плати, або відразу після надходження коштів від Фонду.

Попри впровадження в Україні воєнного стану фахівці Управління продовжують свою роботу для забезпечення безперебійного надання допомог за лікарняними, декретних та усіх страхових виплат потерпілим на виробництві.

Окрім цього, повідомляємо, що евакуйовані працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхні лікарняні та подати за ними заяви-розрахунки у зв'язку з бойовими діями за місцем їх розташування, можуть самостійно звернутись до відділень Управління у Львівській області для отримання лікарняних і декретних допомог.

Актуальні номери телефонів та адреси відділень Управління у Львівській області доступні на вебпорталі Управління за активним посиланням: https://cutt.ly/jSWFW4t 

Додатково повідомляємо, що 18 березня 2022 року Електронний реєстр листків непрацездатності Пенсійного фонду України відновив свою роботу в повному обсязі. Усі е-лікарняні, за якими роботодавці не встигли оформити  заяву-розрахунок через відсутність доступу до реєстру, тепер можуть бути опрацьовані та подані до органів Фонду соціального страхування України на оплату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень