A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У Мостиськах запрацює ізраїльський госпіталь, який надаватиме допомогу переселенцям

Дата: 20.03.2022 17:13
Кількість переглядів: 97

У місті Мостиська триває облаштування ізраїльської лікарні, яка допомагатиме переміщеним особам. Проєкт реалізує Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю та Міністерство закордонних справ України за сприяння Фонду Шустермана, який опікується національним та соціальним проектами в Ізраїлі та JDC.

Працюватиме лікарня у форматі польового госпіталю. У спеціально облаштованих палатках ізраїльські медики проводитимуть первинний огляд, тут також є все необхідне лабораторне обладнання, медикаменти. Також є окремий ковідний ізолятор.  

Якщо ж пацієнт потребуватиме хірургічного втручання, таку допомогу ізраїльські спеціалісти надаватимуть у операційних приміщеннях лікарні громади.

Для стаціонарного перебування хворих також обладнали три палати: чоловічу, жіночу та дитячу.

Для забезпечення якісної комунікації пацієнтів із лікарями на реєстрації працюватиме медик з місцевої лікарні, а також ізраїльським колегами допомагатиме черговий лікар.

Окрім, безпосередньої медичної допомоги, ізраїльські медики планують проводити навчання для лікарів громади та області, вже найближчим часом у госпіталь привезуть навчальні манекени. Розглядають можливість і консультування онлайн зі ізраїльськими спеціалістами різних профілів.

Загалом у лікарні працюватиме майже сотня осіб персоналу, з них понад 60 – медичного.

Шпиталь надаватиме медичну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, мешканців Мостиської громади та мешканців сусідніх громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень