A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Заступниця міністра оборони пояснила, чому кількість втрат окупанта незмінна упродовж кількох днів

Дата: 13.03.2022 16:00
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр пояснила, чому за офіційними даними вже декілька днів не змінюється цифра «більше 12 тисяч» втрат противника.

«Не хвилюйтесь, ворога люто знищують. Так само люто як він руйнує наші міста і села. Але, підрахунок втрат особового складу ворога - далеко не першочергова справа на місці подій. Крім того, щодня ситуація динамічно змінюється і станом на зараз противника зупинено і немає такого інтенсивного активного протистояння, як це було ще декілька днів тому.

Зниження інтенсивності наступального потенціалу противника як раз свідчить про дійсно великі втрати і потребу у до укомплектуванні особового складу», - зазначила Ганна Маляр.

Вона також додала, що підрахунок втрат ворога під час активної фази війни дуже ускладнений, а встановити точну цифру ворожих втрат дуже непросто.

«Є декілька методик підрахунку, які використовуються. Тобто, після бою ніхто не ходить с калькулятором, якщо говорити дуже спрощено. Цифри надходять від різних джерел, часто з запізненням на декілька діб. Все залежить від ситуації на місці», - пояснила заступниця міністра оборони.

Фото ілюстративне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень