A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств та підприємств харчової та переробної промисловості!Уряд вніс зміни до бронювання військовозобов’язаних для підприємств, які забезпечують потреби ЗСУ

Дата: 09.03.2022 14:43
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

Шановні керівники сільськогосподарських підприємств та підприємств харчової та переробної промисловості. В умовах воєнного часу Уряд ухвалює рішення відповідно до викликів і умов які змінюються щохвилини.

Львівська обласна військова адміністрація просить взяти до уваги внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану».

Щоб своєчасно провести комплекс весняно-літніх польових робіт, забезпечити виробництво сільськогосподарської продукції та продовольства для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та населення прошу, у разі потреби, надіслати до Мінагрополітики на e-mail: mobagro2022@gmail.com:

  1. лист з пропозиціями щодо бронювання військовозобов’язаних з відповідним обґрунтуванням, зазначенням електронної адреси, контактних номерів телефонів та осіб.
  2. пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за визначеною формою (https://bit.ly/3KryuWO).

Керівники підприємств, установ та організацій галузей агропромислового виробництва, які надали пропозиції та отримали витяг з наказу Мінекономіки інформувати у триденний термін Мінагрополітики про звільнення військовозобов’язаного (виключення зі списків, переведення на іншу посаду) або ліквідацію суб’єкта господарювання.

Телефон для довідок :

  • Міністерство АПК  –  0631815183;
  • Департамент АПК ЛОВА – 0678028545, 0677403525

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень