A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ДСНС інформуватиме громадян смс-ками про ситуацію в їх регіоні

Дата: 01.03.2022 10:46
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Державна служба із надзвичайних ситуацій України інформуватиме громадян через смс-повідомлення про актуальну ситуацію в їх регіоні та надавати рекомендації.

SMS будуть надходити від імені DSNS UKR – це офіційне джерело SMS-інформування від ДСНС для абонентів Київстар. Державна служба також працює над тим, щоб абоненти й інших мобільних операторів могли отримувати такі повідомлення вже найближчим часом.

Таким чином, ДСНС та Київстар допомагатимуть громадянам отримувати життєво важливу інформацію та рекомендації якомога швидше, коли у людей може не бути доступу до інтернету або вони не можуть самостійно та швидко перевірити її. 

Державна служба разом з Київстар закликають громадян довіряти лише офіційним джерелам. Зокрема, останню перевірену інформацію від ДСНС можна отримати у соціальних мережах FacebookTelegramInstagramTwitter, а також на YouTube-каналі відомства. 

Про це повідомила на своєму сайті компанія «Київстар». Також, за інформацією видання «Економічна правда», з ДСНС співпрацюватиме і компанія «Vodafone».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень