A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Пам'ятаємо Героїв Небесної Сотні!

Дата: 18.02.2022 21:00
Кількість переглядів: 414

 20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні - День пам’яті та гідного вшанування подвигу Героїв, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи правду, свободу, незалежність нашої держави, наш вибір і прагнення до кращого майбутнього. Так, вісім років тому, 20 лютого 2014 року на Майдані у Києві загинула найбільша кількість активістів у протистоянні з силовиками.

 Кожен українець схиляється перед великою відвагою, силою духу, стійкістю та жертовністю наших Героїв. Кожен з них мав свою родину, друзів, свої справи, плани, мрії і сподівання. Та залишивши все, за покликом душі і переконаннями, а основне, маючи дійсно в серці справжню любов до своєї рідної землі, вони стали на захист України, вільної і демократичної, і в цій боротьбі поклали своє життя. Українські Ангели своєю жертовністю показали цілому світу, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

  Скільки б не минуло часу, у наших серцях, душах, назавжди залишиться пам'ять і скорбота за покладені життя Героїв Небесної Сотні. Ми не можемо і не маємо права забути, бо поки живе пам'ять, доти живуть Герої!

 Хай пам'ять про Героїв Небесної Сотні, дасть нам силу, мудрість і наснагу для зміцнення та розвитку власної держави, а також надихає наших воїнів, які сьогодні захищають незалежність і територіальну цілісність України.

Шануємо подвиг учасників Революції гідності!

Пам'ятаємо Героїв Небесної Сотні!

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідного краю!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Селищний голова          Василь Вітер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень