A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Обласний депутат Михайло Байтала передав гуманітарну допомогу Журавнівській лікарні

Дата: 12.02.2022 17:32
Кількість переглядів: 738

Фото без опису

 Сьогодні, 12 лютого, Журавненську громаду відвідав депутат Львівської обласної ради Михайло Байтала разом з колегами фракції ВО «Свобода».  Наші гості приїхали не з пустими руками, а привезли для медичних працівників КНП «Журавнівська міська лікарня» гуманітарну допомогу необхідну для протидії COVID -19, зокрема, засоби індивідуального захисту. санітайзери та ін. Зараз, коли ситуація з захворюваністю на Covid-19 досить складна, ця допомога дуже доречна і актуальна. Адже від того, наскільки забезпечений засобами захисту, технікою, медикаментами персонал лікарні, залежить здоров’я жителів нашої громади і самих медиків, які щодня ризикують своїм здоров’ям.

 До зустрічі долучилася депутат Журавненської селищної ради Ірина Кузик, яка є сімейним лікарем міської лікарні.

 Тож від голови селищної ради Василя Вітра, директора КНП «Журавнівська МЛ» Ярослава Овсянецького, який є членом виконавчого комітету селищної ради, та всієї громади дякуємо обласному депутату Михайлові Байталі за підтримку нашої лікарні.

 При цьому нагадуємо мешканцям нашої громади, що це уже не перший візит у громаду обласного депутата Михайла Романовича Байтала. Ще у2021 році навесні, коли було значне підняття рівня води в річці Свіча і проходило руйнування її берега, в межах села Мельнич, Михайло Байтала був на місці виливу, направив депутатське звернення до Львівської обласної державної адміністрації, Департаменту екології облдержадміністрації, вніс у порядок денний розгляду профільної депутатської комісії обласної ради питання з розгляду цієї надзвичайної ситуації та можливості розробки необхідної проектної документації із залученням коштів обласного та державного бюджетів. Селищною радою було направлено до депутата перелік питань для можливості вирішення аварійності автомобільних доріг громади, проведення ремонтних робіт на соціально-важливих об’єктах у громаді, підтримки розвитку Кп «Журавно-водоканалсервіс» тощо. Саме з ініціативи, з голосу, під час розгляду питання зупинення діяльності дитячого протутуберкульозного санаторію в смт.Журавно, Михайлом Романовичем було доповнено проект рішення щодо виокремлення із цілісного майнового комплексу обласної ради палацу Скшинських-Чарторийських та прилеглого дендропарку як окремий об’єкт історичної та туристичної спрямованості, з проведенням комплексу реставраційно-відновлювальних робіт.

 Журавненська селищна рада висловлює подяку Михайлу Байталі за підтримку громади та сподівається і надалі на тісну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень