A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 19.01.2022 16:30
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

 17 січня під головуванням селищного голови Василя Вітра відбулось засідання виконавчого комітету Журавненської селищної ради. На розгляд виконавчого комітету винесли 6 питань згідно порядку денного.

 Членами виконавчого комітету підтримані проєкти рішень про надання висновку щодо доцільності  виїзду дитини за межі України без згоди одного із батьків, про затвердження висновку про недоцільність повернення дітей на виховання матері, про надання дозволу на зрізання дерев.

 Також члени виконкому погодили проєкти рішень про зміну встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надає КП «ЖУРАВНО - ВОДОКАНАЛСЕРВІС» для усіх груп споживачів на території Журавненської селищної ради на 2022 рік та про коригування тарифів на послуги з утримання 5-и поверхових будинків та прибудинкових територій на 2022 рік. Попередньо, згідно вимог законодавства, 13.12.2021 року, повідомлення КП «ЖУРАВНО - ВОДОКАНАЛСЕРВІС» про намір зміни даних економічно-обґрунтованих тарифів опубліковано на офіційному сайті селищної ради та на сторінці фейсбук.

 Таким чином, згідно з розрахунками, для усіх категорій споживачів тариф на централізоване водопостачання складатиме 25,72 грн за 1 м. куб. (з ПДВ), а на послуги з централізованого водовідведення становитиме 19,07 грн. за 1 м. куб. (з ПДВ).

 Розмір квартирної плати, згідно з розрахунками витрат на утримання 5-и поверхових будинків та прибудинкових територій на території Журавненської селищної ради, які провело КП «ЖУРАВНО-ВОДОКАНАЛСЕРВІС», становитиме 2,60 грн. за 1 м. кв.

 Нові тарифи почнуть діяти з 1 лютого 2022 року.

 Члени виконкому своїм рішенням встановили розмір кошторисної заробітної плати 14000 грн., який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням коштів бюджету Журавненської селищної територіальної громади, державних, комунальних підприємств, установ, організацій, а також кредитів, наданих під державних гарантій

 Рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Журавненської селищної ради у розділі Офіційні документи в терміни згідно вимог законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень