Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Привітання з Водохрещем Христовим

Дата: 18.01.2022 18:37
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

Від щирого серця вітаю жителів Журавненської громади з Водохресним Святвечором і Хрещенням Господнім!

 Свято Водохреща для християн є важливим і благословенним, адже воно засвідчує можливість відродитися духовно, очистити свої думки і помисли, віднайти рівновагу та спокій у душі.

 У цей день вода у водоймах стає цілющою і впродовж усього року дарує людям здоров’я та сили, міцність духу, наповнює життєдайною енергією.

  Саме цього дня завдяки нашій вірі, сумлінню, добрим прагненням відбувається очищення та зцілення душі та тіла, наші серця наповнюються любов’ю, милосердям, а наміри стають чистими та добрими.

 Хрещення Господнє символізує нові звершення та добрі перетворення, світлі думки та гідні вчинки. Це світле свято спонукає нас переосмислити та змінити своє життя, зміцнити віру та стати кращими.

  Нехай у цей Святий день в душі у кожного з вас знайдеться місце для любові і прощення, що зробить життя світлішим і добрішим!

 Тож із великою радістю вітаю усю нашу громаду з Святом Водохреща, з Богоявленням!

 Бажаю, щоб кожен з нас, за допомогою щирої молитви, міцної віри, з чистим серцем напившись кришталевої свяченої водиці, відкинув усі негаразди та проблеми та з Божим благословенням проживав в добрі, щедрості, радості та щасті.

 Міцного здоров’я всім, домашнього затишку, добра і злагоди, благополуччя, мудрості, єдності, миру в кожній родині та миру в Україні!

 Христос Хрещається!

 У ріці Йордані!

Селищний голова        Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень